Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ενοχλημένος ο κ.Ρούσσης

Η ανάρτηση είναι αναδημοσίευση από το aftodioikisi.gr σε συνέντευξη της κ.Καραβασίλη.Μπορείτε να απαντήσετε στα καταγγελλόμενα και όχι να μας απειλείται.Η ανωνυμία σας φταίει,ή τα  καταγγελλόμενα της κ.Καραβασίλη.

Δυστυχώς για ορισμένους, ο πολιτικός λόγος δεν είναι αρκετός

Οι Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου βρίσκονται μπροστά μας. Ο κάθε Δημοτικός Συνδυασμός ετοιμάζει τον πολιτικό του λόγο και μέσα από αυτόν, ελπίζει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνδημοτών του και να φτάσει στην ποθούμενη νίκη. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο δικό μας Δήμο.
Δυστυχώς όμως για ορισμένους, ο πολιτικός λόγος δεν είναι αρκετός. Θέλουν να τον ανακατέψουν και με πολιτική λάσπη, καλυπτόμενοι πίσω από ανωνυμία με σχόλια ή ακόμη και αγνώστου ιδιοκτησίας blogs.
Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ», με πίστη στις αρχές και στις αξίες του ανθρώπου και με πίστη στις αρχές και στις αξίες της Αυτοδιοίκησης, δεν θα επιτρέψει να επιβιώσουν τέτοιου είδους πρακτικές, οι οποίες πλήττουν πάνω απ’ όλα τον κοινωνικό ιστό, που χωρίς καμία ηθική, στοχεύουν πρόσωπα και οικογένειες.
Θέλουμε και επιζητούμε την κριτική στον πολιτικό μας λόγο. Γιατί πιστεύουμε στο διάλογο και μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η επικοινωνία με τους συμπολίτες μας, όσο δυσάρεστη και αν είναι. Αλλά μόνο αν είναι επώνυμη.
Τον επώνυμο αντίλογο, είμαστε υποχρεωμένοι να τον δεχθούμε και να τον αντιμετωπίσουμε, γιατί έτσι θα δώσουμε το δικαίωμα στους συμπολίτες μας να μας κρίνουν καλύτερα.
Στον ανώνυμο λόγο-αντίλογο όμως, δεν είμαστε διατεθειμένοι να απαντήσουμε. Αν κρίνουμε μάλιστα πως είναι μειωτικός, παραπλανητικός καιχωρίς ηθική, είμαστε αποφασισμένοι να τον οδηγήσουμε άμεσα στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Όχι βέβαια γιατί μας τρομάζουν τέτοιες πρακτικές, ούτε γιατί δεν έχουμε την μεγαλοψυχία να προσπεράσουμε μωροφιλοδοξίες κάποιων. Αλλά γιατί κρίνουμε, πως είναι αναγκαίο για τον τόπο μας, αφενός να του αποκαλύψουμε ποιοι κρύβονται πίσω απ’ αυτές τις πρακτικές και ποιοι θέλουν λαθραία και ανήθικα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του και αφετέρου, γιατί σήμερα από ποτέ, ο Δήμος μας έχει ανάγκη να προστατέψει διαχρονικές κοινωνικές αξίες, όπως η οικογένεια, που παλεύει να σταθεί όρθια κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες.

ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου