Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο κ.Οικονομάκος,ο μεγάλος απών απο τον αγώνα των διοδίων.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού και το Δημοτικό Συμβούλιο,οι μεγάλοι απόντες.

Συνελήφθη ο δήμαρχος Μεγάρων μετά τα επεισόδια στα διόδια Πάχης 


Σε συλλήψεις με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνίας μετάτραπηκαν τελικώς οι προσαγωγές του δημάρχου Μεγάρων Γιάννη Μαρινάκη, του αντιδημάρχου Κλεάνθη Βαρέλα, δύο δημοτικών συμβούλων και τεσσάρων ακόμα ατόμων μετά τα επεισόδια το μεσημέρι στα διόδια Πάχης.
Οι οκτώ συλληφθέντες θα κρατηθούν σήμερα στην Αστυνομική Διέυθυνση Δυτικής Αττικής και αύριο θα προσαχθούν ενώπιον του εισαγγελέα στα κτήρια της Σχολής Ευελπίδων. Ήδη πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεγάρων, εκδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας και αποφασίσθηκε να παραστούν τη Δευτέρα στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων κάτοικοι της περιοχής προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους.
Να σημειωθεί ότι το πρωί περίπου 200 άτομα για περίπου δύο ώρες είχαν σηκώσει τις μπάρες των διοδίων επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία για περίπου 15 λεπτά διακόπηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό. Ακολούθησε επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, οι η ομάδα των ατόμων διατάρασσε την ασφάλεια της κυκλοφορίας των οχημάτων.
οι κάτοικοι ζητούν να μπορούν να γίνονται ενδοδημοτικές μετακινήσεις χωρίς να πληρώνουν διόδια στην Πάχη και τη Νέα Πέραμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου